Adana İl Milli Eğitim Müdürüm Turan Akpınar, "İl’den İl’e eTwinning Projesi" kapsamında düzenlenen poster yarışmasında birinci olan Anadolu Efes İlkokulu Anasınıfı öğrencilerini makamında kabul etti.
Ziyarete, Anadolu Efes İlkokulu Okul Müdürü Erol Kararmaz ve Anasınıfı Öğretmeni Leyla Kılıç ile minik öğrenciler katıldılar.
eTwinning projesinin kapak fotoğrafının çalışmasını öğrencileri ile hazırlayan Anasınıfı Öğretmeni Leyla Kılıç, "Koordinatörlerimiz Mersin Toros Koleji ve Rize Anadolu Lisesidir. Bu proje ile çocuklarımızın ve okulumuzun etkinlikleri tanıtılıyor şu anda proje vesilesi ile birçok okul bizi ve ilimizi daha iyi tanıyor. Etkinliklerimiz göz önünde yaptığımız çalışmaların dergi ve gazetelerini çıkarttık. Çocuklar daha aktif, veliler çok daha ilgili bu da bizi mutlu ediyor" dedi.
Bu tür çalışmaların çocuklar için önemli olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, eTwinning projesi ile ilgili çalıştay düzenlenebileceğinin altını çizerek, "Biz özel sektör mantığı ile okullarımızın yaptığı güzel çalışmaların reklamını ve tanıtımını yapmazsak farkındalık oluşturmuş olmayız" ifadelerine yer verdi.
Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, öğrencilerle sohbet etmesinin ardından minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek başarılarının devamını diledi.
Kaynak: iha