Aydın Efeler Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Varlık ve Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa İnanç, Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şubesi’ni ziyaret etti.
Basın İlan Kurumunun (BİK) Aydın’a şube açılması ile birlikte resmi ilan ve reklam çalışmalarında daha düzenli bir sisteme geçildiğini söyleyen Aydın Efeler Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Varlık, “Basın İlan Kurumu’un (BİK) Aydın’a şube açması ile birlikte resmi ilan ve reklamlar konusunda daha düzenli bir çalışma sistemine geçildi. Daha güvenli ve hızlı çalışabiliyoruz. Bu durumda bizi memnun ediyor. Başta kurum müdürü olmak üzere tüm çalışanlarına başarılar diliyoruz” dedi.
Aydın Efeler Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Varlık ve Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa İnanç’ın ziyaretlerinden memnun olduğunu söyleyen BİK Aydın Müdürü Akoğlu, “Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Varlık ve Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa İnanç’ın ziyaretlerinden memnun olduk. Kendileriyle kurumlarımızın çalışma sistemi hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Elimizden geldiği kadar kurumlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. İşleri zor değil, kolay kılmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.
Kaynak: iha