Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcusu Fatma Altun, Okçuluk Bayanlar Makaralı Yay Yarışması’nda Türkiye ikincisi oldu.
Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 12-14 Aralık tarihleri arası Adana’daki Tüyap Fuar Alanı’nda yapılan Salon Federasyon Kupası Yarışması sona erdi. Yarışmaya 607 sporcu ile rekor katılım gerçekleşti. Ayrıca yarışma boyunca 4 Türkiye rekoru kırıldı. Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcusu Fatma Altun, yüzlerce yarışmacı arasından Bayanlar Makaralı Yay kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.
Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Türkiye ikinciliği kazanan Fatma Altun’u tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Uzunoğlu, "Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başlattığı ücretsiz spor okullarından seçilen sporcumuz Fatma Altun, sadece 1.5 yıl içinde hem Milli Takım Kampı’na davet edilmiş hem de Türkiye derecesi elde etmiştir. Kendisini Türkiye Şampiyonu olarak görmek istiyoruz. Sporcularımız, disiplinli çalışmanın karşılığını aldıkça, bizler de seviniyor ve mutlu oluyoruz. Bu başarıların alınmasında bizlere her zaman destek olan ve kapılarını sonuna kadar açan kulübümüz Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Bu destekler olduğu sürece her branşta ki sporcularımız daha büyük başarılara da imza atacaklardır" dedi.
Kaynak: iha