Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Pazarlar Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti.
Kaymakam Soner Bedir, okul öncesi eğitimine de büyük önem verdiklerini belirterek, Ana Okullarında görev yapan müdür ve öğretmenlerin, sorumlu oldukları ana sınıflarında gerekli özveriyi göstererek, okul öncesi eğitimin öneminin bilinciyle görevlerini yapmakta olduklarını söyledi.
Okul öncesi eğitimin bölgemiz ve ülke eğitimi açısından son derece önemli ve belirleyici bir alan olduğunu belirten Kaymakam Soner Bedir, "Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın okulla buluşturulmalarına vesile olan, onların bu dönem içerisinde temel yaşam becerilerini öz güven başta olmak üzere kazanmalarını ve ilkokula okul öncesi eğitimi en iyi şekilde almış olarak başlamalarını istiyoruz" diye konuştu.
Kaymakam Bedir ve Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, okul öncesi eğitim programları hakkında okul Müdürü Hüseyin Coşar’dan bilgi aldı. Kaymakam Soner Bedir, Sınıfları gezerek miniklerle sohbet etti.
Pazarlar Anaokulu Müdürü Hüseyin Coşar, Anaokulu öğretmenleri ve minik öğrenciler, İlçe Kaymakamı Soner Bedir’in ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.(MB-EFE)
Kaynak: iha