Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret ederek projeler için destek istedi.
19 Eylül’de yapılan seçimin ardından göreve gelen Kadın Meclisi yeni yönetimi ziyaretlerine devam ediyor. Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaretinde yaptığı konuşmasında seçildikleri günden bugüne ekip arkadaşlarıyla birlikte çok güzel bir heyecanla çalıştıklarını ifade etti.
Belediye Başkanı Kasap ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kadın Meclisi üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Rize’deki kadınların sorunlarına çareler üretmek için yapılacak tüm çalışmalarda ve projelerde kadın meclisinin yanında olduğunu ifade eden Başkan Kasap kadın meclisine yön göstererek bilgilerini paylaştı.
15 Kasım 2014 tarihinde İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “ Kentteki Kadın Çalışmalarının Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması” konulu çalıştayın bilgilerini rapor halinde Belediye Başkanına sunan Kadın Meclisi Başkanı Semiz yeni projelerin ilk adımları için çalıştayın bir başlangıç olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: iha