AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, 20 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan 5. Olağan Genel Kurul öncesinde düzenlenen yemekte İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkanları ile bir araya gelerek vedalaştı.
Yemekte konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, “Değerli kardeşlerim biz ayrılmıyoruz. Bize hangi görev verilirse verilsin sizinle beraber olacağız. Bizim için, en büyük kazanç ve mevki bu partinin üyesi olmaktır. İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları, belediye başkanlığı, milletvekillikleri, bakanlıklar hepsi çok önemli ama hepsi geçicidir, hepsi bitecek. Tüm görevlere gitmek üzere gelindiği anlayışına hepimiz sahip olmalıyız. Hangi görev olursa olsun, asli görevimiz, mahkemeyi Kübra’ya çıktığımızda Cenab-ı Hakk’ın rızasını kazanmak üzere bu dünyada çalışmak ve ektiğimizi de ahiret aleminde biçebilmek için yaşamalıyız” dedi.
Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul’a herkesi davet eden Günnar “Önümüzde çok önemli kongremiz var. Türkiye’nin en büyük kapalı spor salonlarının bir tanesinde il kongresi gerçekleştireceğiz. Bu kongre sayın başbakanımızın, başbakan olarak Trabzon’a ilk kez geleceği ve ilk kez başbakan olarak katılacağı kongre olacaktır. Bu kongrede salonu hep beraber doldurarak, bütün Türkiye’ye büyük bir mesaj vereceğiz. Bu dönemde çok isimler geçti. 10 değerli arkadaşımızı davet ettiler. İstişare ettik. İstişarelerle verilen kararda hayır vardır. Sayın Başbakanımızın en güzel ve en doğru kararı verdiğine inanıyorum. Hep beraber yeni il yönetimine destek olmak, onları güçlendirmek, onları güçlendirdikten sonra ilçe teşkilatlarımızın güçleneceği anlayışından uzaklaşmadan tüm delegelerimizle sandığa gitmemiz gerekmektedir” diye konuştu.
“REVİ’NİN BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞINDAN EMİNİM”
Kendisinden sonra genel merkez tarafından aday gösterilen il başkan adayı Haydar Revi ile ilgili de konuşan Günnar “Kardeşimiz, partimizin neredeyse kuruluşundan beri, kendisine tevdi edilen tüm görevlerde, beyfendiliği ve çalışkanlığı ile göz doldurmuş, aldığı görevlerde hizipten uzak, uzlaşması tavrı ile herkesin sevgisini ve saygısını kazanmış, grup başkanı olduğum il genel meclisinde beş yıl beraber çalıştım. En önemli özelliği güvenilir olmasıdır. AK Parti’de büyük başarılara imza atacağından eminim. Sayın Başbakanımız ve teşkilat başkanımızın Trabzon’da ki teşkilatların birlik ve beraberliğinden, ve başarısından memnun olduklarını söylüyorlar. Trabzon gibi zor bir yerde birlik ve beraberliğin sağlanmasından duydukları memnuniyet ifadelerini bizzat işittim. Yeni yönetimde bazı kardeşlerimiz görev almayabilirler, görev almak istemeyebilirler, ya da göreve gelmek istediği halde görev alamayacak kardeşlerimiz olacak. Tüm arkadaşlarım il yöneticiliği yapabilecek kalitededir. İl başkanınız olarak bu sizinle son konuşmamız gibi gözüküyor. Bir de kongrede konuşmam olacaktır. Siyaset yapmayı beceremem sizden çok memnunum. Sizlere hakkım helal olsun. Sizlerin de ben de çok hakkı var. Haklarınızı helal etmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.
“GÜNNAR VE YÖNETİMİNİN HİZMETLERİNİ UNUTMAYACAĞIZ”
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuşmasında İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve arkadaşlarına bugüne kadar yaptıkları bütün hizmetlerden ötürü hiçbir zaman onların bu hizmetlerini unutmayacağımızı ayrıca bu hizmetleri şükranla anarken yeni görevlendirilen ve görevlendirilecek olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Bu birliktelik beraberlik sayın il başkanımızın da ifade ettiği gibi hiç bitmeyecektir. Hep omuz omuza olacağız hep memleketimize, aziz milletimize hatta bütün insanlarımıza mazlum olanlara yardım ile devam eden destek ile devam eden hizmetkârlarınız Allahın izniyle güç verdikçe yürüyecektir. İl genel meclisi başkanlığı döneminde, Trabzon il belediye başkanlığımızı yürüttüğümüz sırada da nasıl bir koordinasyon birliktelik beraberlikle çalıştığımıza şahit olduğumuz Sayın Haydar Revi’nin ve görev alacak bütün arkadaşlarımızın da Allah gücünü kuvvetini arttırsın Allah yollarını açık eğlesin ve başarılarının artarak devam etmesini nasip etsin” dedi.
“İL BAŞKANIMIZ GÜNNAR BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMIŞTIR”
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’te konuşmasında “Biz hep tek başına iktidar olduk. Bizim partimiz milletimizin davasına bağlıdır. Memleketimiz her tarafında olduğu gibi Trabzon’da da başarılara imza attı. Bugün bunu bir veda olarak kabul etmiyoruz. Bu başarılara imza atmış, değerli il başkanımızı, bütün ekibiyle birlikte tebrik ediyorum. İnşallah, Cumartesi gün, kongremizi en güzel şekilde yapacağız, başbakanımı da en güzel şekilde karşılayacağız. Bayrağı devralacak, Haydar Revi’yle aynı amaç ve hedefle yola devam edeceğiz. Bu kutlu yolculuk, millete, memlekete hizmet etme davasıdır. Sadece hizmet etme değildir, bu kutlu yolculuk aynı zamanda yüz yıl önce bütün yeryüzüne adaletle hükmeden milletin yolculuğudur, bir milli yolculuktur” şeklinde konuştu. .
“BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR”
Toplantıda son olarak konuşan AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Haydar Revi ise şunları söyledi:
“On arkadaşımızla Ankara’ya gittik. Daha sonra 5 arkadaşımızla yeniden gittik. Sayın Başbakanımızla güzel görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerin sonucunda Başbakanımız bu kutsal görevi bizlere tevdi etti. ’Cumartesi Trabzon’dayım gidin hazırlanın’ dedi. Bizlere bu görevi layık gören başta Genel başkanımız başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na ve tüm teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Sizlerin bize güvenini boşa çıkarmamak adına var gücümüzle hep birlikte çalışacağız. 11 yıldır partinin içerisindeyim. Sizinle birlikteyim. Önemli görevlerde bulunduk. Bu görevleri partimiz verdi. Bizde partimizin verdiği bu görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Birlikte başarmaya çalıştık. Hedefimiz belli. Bu bir bayrak değişimidir. Aldığımız bayrağı daha yükseklere çıkarmak için gayret sarf edeceğiz. Sayın il başkanımız ve yönetimimiz aramızdan ayrılmıyor. Kendisi ve yönetimleri çok büyük başarılara imza attılar. Kendilerinin engin tecrübelerinden her zaman faydalanacağız. Her başımız sıkıştığında onlardan destek isteyeceğiz. Çok büyük bir yapıya ulaştık. Birlikte olacağımız arkadaşlarımızla sizleri mahçup etmeyeceğiz.”
Konuşmaların ardından AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarına plaket verdi.
Kaynak: iha