Devrek-Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği tarafından Devrek’te bulunan kurumlara ziyaretler düzenlendi.
Merkezi Zonguldak’ta bulunan Devrek-Gökçebey Köylerini Kalkındırma Derneği tarafından Devrek’te bazı kurumlara nezaket ziyaretleri düzenlendi. Dernek Başkanı Lütfi Çavuş ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Devrek Kaymakamı Yakup Güney ile Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya’yı ziyaret eden heyet, derneğin çalışmaları hakkında kurum amirleri ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.
Düzenlenen ziyaretlerle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Lütfi Çavuş, ”Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Devrek’te ki bazı kurum ve kuruluşlara ziyaretler düzenleyerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Özellikle Devrek Kaymakamı Yakup Güney ile yaptığımız görüşmede Bölgemizdeki köylerimizin kalkınması için Devrek Tarım İlçe Müdürlüğümüz ile birlikte bir çalışma içerisine girerek köylerimizde neler yapılabilir? Kurum bize bir rapor hazırlayacaklar bizde dernek olarak ona göre bir çalışma yaparak gerek tarım alanında, gerek zirai yönden ve gerekse meyvecilik yönünden hayata geçireceğimiz konularda kaymakamımızla karşılıklı görüşmelerde bulunduk ve yapılan görüşmelerimiz çok olumlu geçti” diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne düzenlenen ziyaretin anısına ise Dernek adına Satılmış Tunçkaya tarafından ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu hediye edildi.
Kaynak: iha