Adana’da düzenlenen “3. İstihdam ve İnsan Kaynakları Etkinliği”nde, Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş, “En çok istihdam sağlayan firma” ödülünü aldı.
Adana Valiliği ve Türkiye İş Kurumu’nun işbirliği, Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle yapılan, “3. İstihdam ve İnsan Kaynakları Etkinliği” marka kuruluşlarla, iş arayan ya da iş değiştirmek isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturdu. İşletmelerin nitelikli işgücü ihtiyacının karşılanmasını kolaylaştırmak ve işletmelerin kısa, orta ve uzun vadede ihtiyaç duyacağı işgücünün yetiştirilmesine destek veren proje, iş sahibi olmak isteyenlerle işverenlerin karşılıklı görüşme yapabilmelerine olanak sağladı.
BİRE BİR GÖRÜŞMELER YAPILDI
Kurumlar ve iş yerleri arasında sürdürülebilir iletişim bağı kurmayı, kurum tarafından iş yerlerine özel atanan iş ve meslek danışmanlarıyla iş yerleri arasında sinerji oluşturmayı hedefleyen proje, Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.
Etkinlikte, sektörlerinde “marka” olmuş kuruluşların açtığı stantlar, büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu ziyaretçilerin akınına uğradı. Stantlarda form dolduran ziyaretçiler iş talebinde bulundukları kurum yetkilileriyle bire bir görüşme fırsatı da buldu.
ÖDÜLÜ VALİ BÜYÜK VERDİ
Etkinlikte, stantları yoğun biçimde iş başvurusu talebiyle karşılaşan Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş.,”En fazla istihdam yapan firma” ödülünü aldı. Ödül, düzenlenen törende Abdioğulları Plastik ve Ambalaj sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’ye Adana Valisi Mustafa Büyük tarafından verildi.
Tören sırasında Vali Mustafa Büyük, Abdioğulları A.Ş. adına Bekir Sütcü’yü, ekonomiye ve istihdama sağladıkları katkı nedeniyle kutladı.
Kaynak: iha