Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu (EMÖT) ‘Vaka Endüstri ve Mezunlarla Söyleşi’ etkinliği düzenledi. Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen toplantıda, “İş Başvurularında Nelere Dikkat Etmeliyiz?” ve “Staj Hayatının Gelecek İçin Önemi” konuları masaya yatırıldı.
Bu yıl altıncısı düzenlenen "Mezunlarla Söyleşi" etkinliğinde yine Çukurova Üniversitesi’nden mezun olanlarla öğrenciler bir araya geldi. İlginin yoğun olduğu etkinliğin açılışında konuşan ÇÜ Endüstri Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi ve Vaka Analizi Mezunlarla Söyleşi Birim Lideri Esma Arat,bu etkinliği düzenlemelerindeki amacın, Çukurova Üniversitesi’nden mezun olup, alanlarında uzmanlaşan kişilerle mesleğe yeni adım atacak olan öğrencileri buluşturmak olduğunu söyledi.Her yıl tekrarlanan etkinliğin Arat, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ekip arkadaşlarına ve konuk olarak katılan konuşmacılara da teşekkür etti.
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akif Kansu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Vaka Endüstri ve Mezunlarla Söyleşi’ etkinliği alanlarında isim yapmış kişilerin konuşmaları ve iş deneyimlerini aktarmalarıyla devam etti. “İş Başvurularında Nelere Dikkat Etmeliyiz?”ve “Staj Hayatının Gelecek İçin Önemi” konularının ele alındığı etkinlik, karşılıklı soru-cevap ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Kaynak: iha