Geçen yıl yönetici ve çalışanlarıyla birlikte Kızılay’a 150 ünite kan bağışlayan Çetinkaya Mağazaları, bu yıl 200 ünite kan bağışıyla kendi rekorunu kırdı. Çetinkaya yöneticileri, Kızılay’a her 4 ayda bir kan verdiklerini hatırlatarak, Adanalıları kan bağışında bulunmaya çağırdı
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı’nın Kuruköprü’deki Çetinkaya AVM’de kurduğu kabinlerde sağlık görevlileri tarafından işletmenin yönetici ve çalışanlarından 200 ünite kan alındı. Kan bağışına öncülük eden Niyazi Çetinkaya ve İhsan Çetinkaya, Kızılay’ın kana ihtiyacı olan vatandaşların bu taleplerini karşılamaya yönelik olarak yıllardır sürdürdüğü çalışmaları övdü.
4 AYDA BİR KAN VERİLİYOR
Çetinkaya ailesi olarak, Kızılay’a her 4 ayda bir yönetici ve çalışanlarla birlikte kan verdiklerini belirten İhsan Çetinkaya, “Afetin ne zaman yaşanacağı, kimin ne zaman kana ihtiyaç duyacağı belli olmaz. Türk Kızılayı’na yapılan yardımlar o zor zamanların sigortası gibi düşünülebilir. Geçen sene çalışanlarımızla 150 ünite kan vermiştik ama bu sene bu rekorumuzu geçerek 200 ünite kan verdik” dedi. Çetinkaya, tüm Adanalılara yardımlarını Kızılay‘da değerlendirmeleri ve kan bağışlamaları için davette bulundu.
İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN BİR IŞIK
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise destekleri nedeniyle Niyazi Çetinkaya ve İhsan Çetinkaya ile mağaza çalışanlarına teşekkür etti.
Türk Kızılayı’nın halkın desteği ile var olmuş ve varlığını sürdüren Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Ramazan Saygılı, “ Halkımız en güzel iltifatlara layık. Duyarlılığı ve gönüllülüğü ile bize destek veren işletmeci kardeşlerime teşekkür ederim. Umuyorum ki bu güzel niyet ihtiyaç sahipleri için bir ışık olacaktır. Bu duyarlılığın örnek olmasını dilerim. Çetinkaya ailesi her sene kendi rekorlarını egale ediyorlar bu da çok mutlu edici bir olay” diye konuştu.
PLAKET VERİLDİ
Kan bağışının ardından Türk Kızılayı adına Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı tarafından Çetinkaya Mağazaları Yönetim Kurulu Üyesi ve ortağı İhsan Çetinkaya’ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.
Kaynak: iha