Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eşi Nuray Karalar ile birlikte kısa adı KAYDER olan Kayışlı Mahallesi Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin Kayışlı Gecesi’ne katıldı.
Mıdık restaurant’ta düzenlenen gecede konuşan KAYDER Başkanı Orhan Üstekidağ, geçtiğimiz hafta derneğe yapılan kitap yardımlarından dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Üstekidağ,"Dernek olarak yaptığımız eğitim çalışmalarında yaldız değildik. Seyhan Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar ve çalışanları bize her konuda yardım ediyor. Çocuklarımıza geçtiğimiz hafta kitap yardımında bulunduk. Biz şimdiye kadar Seyhan Belediyesi’nin Kültür Merkezi’ni kullanamıyorduk. Şimdi ise kullanma fırsatı bulduk. 5 Ocak’ta KAYDER Türk Halk Müziği Korosu olarak Seyhan Kültür Merkezi’nde konser vereceğiz. Bu anlamada Seyhan Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
KAYDER’in gerek eğitim, gerekse sosyal çalışma adı altında önemli işler yaptığını söyleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da kendilerinin de eğitime katkılarının artarak devam edeceği belirtti. Karalar, "Biz bir bütünüz, bütün olmak zorundayız, bir olmak zorundayız. İftiharla görüyorum ki bir bütün olmuşsunuz hepinizi yürekten kutluyorum. Bizi seçtiniz büyük bir arzu ile desteklediniz. Önce Allah’ın sonra sizin sayesinde belediyeyi kazandık. Ben verdiğiniz her oyun karşılığını vereceğim. Sizlerde kardeşinizle gurur duyacaksınız. Eğitime destek vereceğiz, çocuklarımıza destek vereceğim. Çocuklarımıza hazırlık kursu vermeyi planlıyoruz. Çünkü biz geleceğimiz olan gençlerin iyi birer eğitim almalarını önemsiyoruz. Şunu da açıklıkla dile getireyim ki 50 yılda yapılmayan işleri 10 yılda yapacağız" şeklinde konuştu.
Kaynak: iha