Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sümer Mahallesi Muhtarı Ülkü Okay’ın düzenlediği dayanışma yemeğinde, muhtarlarla birlikte çalışarak sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.
Muhtarlık binası önündeki etkinlik alanında dolaşan Başkan Karalar, konuklarla tek tek ilgilendi, dertlerini dinledi. Kararlar, "Sorunlarınızı, taleplerinizi ve ihtiyaçlarınızı muhtarlarımıza rahatlıkla iletebilirsiniz. Daha önce de kamuoyuna açıkladığım gibi Seyhan Belediyesi’nde oluşturduğumuz muhtarlık birimi ile sorunları kaynağında tespit ederek çözme imkanımız doğdu. Muhtarlarımıza ilettiğiniz her sorunu, muhtarlarımızla birlikte çözmeye çalışıyoruz" dedi.
"HİZMETLERİMİZ KAMU YARARI ÖNCELİKLİDİR"
Hizmetlerde önemli olanın kamu yararı olduğunu belirten Karalar, "Hizmetlerimizi asla feodal ya da siyasal ayırım yapmadan sürdürmeye çalışıyoruz. Bizim için öncelikli olan kamu yararıdır, yani vatandaşın çıkarıdır. Mahalle muhtarlarının ya da mahalle halkının siyasi görüşü, etnik kimliği, dini inançları, kültürleri bizim ilgi alanımız dışındadır. Biz toplum odaklı, bireyin ihtiyaçlarını koruyan ve kollayan hizmet anlayışımızla, vaat değil icraat parolasıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz; muhtarımız Ülkü Okay çalışkan bir arkadaşımızdır. Güzel bir şey düşünmüş, mahallelinin, esnafın, tüccarın bir biriyle kaynaşması , ilçe mülki idarecilerini tanıması adına güzel bir etkinlik düzenlemiş kendisini kutlarım" şeklinde konuştu.
"BU ETKİNLİĞİMİZİ GELENEKSELLEŞTİRECEĞİZ"
Sümer Mahallesi Muhtarı Ülkü Okay ise yaptığı konuşmada, "Öncelikle bu yoğun çalışma temposu içerisinde zaman ayırarak davetimize katılan tüm mülki idarecilerime başta Seyhan Belediye Başkanım Zeydan Karalar’a çok teşekkür ederim. Mahallemizin hangi sorunu olsa başkanım imdadımıza yetişiyor. Mahalle halkının birbiriyle tanışması, kaynaşması mahallenin esnafını, tüccarını bilmesi mülki idarecilerini tanıması amacıyla ilk kez düzenlediğim etkinliği her yıl düzenlemeyi, gelenekselle getirmeyi düşünüyorum. Katılan tüm konuklarıma yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Okay konuşmasının ardından kıyma tepsisinin başına geçerek maharetlerini sergiledi. Bir ara kıyma tepsisinin başına geçen Zeydan Karalar’ın ustalıkla kıyma sapladığı görüldü.
Kaynak: iha