Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri yeni atanan Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı’ya “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı’yı yeni görevi nedeniyle kutladı ve yönetim kurulu adına “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Saygılı, "Günümüz dünyasında sosyal politikaları olan güler yüzlü iyilik hareketleri hem yerelde hem ulusal bazda hem de uluslar arası çalışmalarda önemli bir iletişim aracıdır. Yeni Türkiye hedefimizde anlayışımız nerede bir ihtiyaç sahibi var ise oraya iyiliği taşımalıyız.Sosyal politikalarımızı güçlendirdikçe, daha güçlü hale geleceğimizden hiç kuşkumuz yok” dedi.
Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı da, Adana insanını sıcak kanlı ve samimi olduğunu, içten pazarlıklı olmadığını belirterek “Adanalı olsun olmasın, Adana’da yaşayan insanlar açık sözlüler. Dolayısıyla burada uyum sağlama ya da insanları tanıma konusunda zorluk çekmiyorsunuz.Hiç gitmeyecekmiş gibi Adana’ya hizmet etmek, yarın gidecekmiş gibi hiç gönül kırmama anlayışındayım. Sizlerle birlikte güç olup, Adana’ya en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağım” diye konuştu.
Kaynak: iha