Eğitime destek kampanyası kapsamında, Karaisalı Kaymakamlığı SYDV’nın girişimleri üzerine, LC Waikiki firması tarafından, Karaisalı merkez ve köylerinde 26 okulda eğitim gören 1734 öğrenciye dağıtılmak üzere kutular dolusu giyim malzemesi gönderildi.
Beydemir İlkokulunda sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Mehmet Tunç, okuldaki yetkililerden öğrencilerin eğitimi ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Daha sonra Kaymakam Tunç ve beraberinde bulunanlarca, LC Waikiki tarafından üzerlerinde isimleri yazılı paketler şeklinde gönderilen giyim yardımları öğrencilere dağıttı.
Eğitime verdiği desteklerinden dolayı LC Waikiki firması yönetim kuruluna teşekkür eden Tunç, yaptığı açıklamada “Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı girişimleri ile öğrencilerimize yaptıkları bu anlamlı ve örnek tavırlarından dolayı eğitim gönüllüsü LC Waikiki firmasına şahsım ve Karaisalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.
Beydemir İlkokulunda gerçekleştirilen yardım dağıtımına Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç’un yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdür V. Muhammet Karacaoğlu, SYDV Müdiresi Suna Eren, Okul Müdürü Çağlıyan Kısa ve öğrenciler katıldı.
Kaynak: iha