Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’na bağlı Büyükşehir Atölye Ekibi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda farkındalık yaratmak amacıyla, Okyanus Koleji’nde çocuklara yönelik eğitim çalışması düzenledi. Seminere katılan miniklere Fahri Diş Doktoru Sertifikası verildi.
Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Kübra Erçel , Okyanus Koleji’nde düzenlenen seminerde, ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine uygulamalı bilgi verdi.
DİŞ FIRÇALAMA ALIŞKANLIĞI, TEKNİĞİ VE DOĞRU FIRÇA SEÇİMİ
Seminerde diş sağlığının önemiyle ilgili bilgi aktaran Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Kübra Erçel, keyifli sunumu ile çocuklara dişlerin en doğru şekilde nasıl fırçalanması gerektiğini, diş fırçalama alışkanlığının önemini, doğru diş fırçası seçiminin nasıl olması gerektiğini anlattı.
Okyanus Kolejleri Adana İdari Müdiresi Nurgül Kılınç, “Çocuklarımızın gelişimi için önemli olan ağız ve diş sağlığına hassasiyet gösteren Büyükşehir Belediyesi’ne ve dinamik kadrosu ile Atölye Ekibine teşekkür ederiz.” dedi.
Eğitime katılan bütün öğrencilere Büyükşehir Atölye Ekibi’nin hazırladığı Fahri Diş Doktoru Sertifikası verildi ve diş koruma seti hediye edildi.
Kaynak: iha