Adana İmam Hatip Lisesi’nden emekli öğretmen Emine Nuray Ağca, Nuray Eşarp ve Şal adlı bir butik mağaza açtı. Ağca, başörtülü hanımların bütçelerine uygun şal ve örtüleri gönül rahatlığı ile alabileceğini söyledi.
Toros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı üzerindeki semt pazarı yanında hizmete sunular Nuray Başörtüsü ve Şal’ın açılış törenine Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Özaydın, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Öztürk’ün yanısıra Nuray Ağca’nın eşi Türk Kızılayı Çukurova Şube Başkanı Ökkeş Ağca ve yakın dostları katıldı. İşyerinin kurdelası, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Özaydın tarafından dualar eşliğinde kesildi.
Emekli öğretmen Nuray Ağca, yıllarca değişik mağazalarda başörtüsü alışverişinde yaşadığı ve gördüğü tecrübelerden hareketle böyle bir işyeri açmaya karar verdiğini belirterek, "Hanım kardeşlerimizin ve kızlarımızın ihtiyacı olan başörtüsünü, fiyat istirmarı yapmadan onlara sunabilmek amacıyla böyle bir butik açmaya karar verdim" dedi.
Kaynak: iha