Adana’da her geçen gün giderek hareketlenen inşaat ve yatırım sektörüne yeni bir nefes geldi. Profesyonel site yöneticiliği alanında hizmet veren TİMTAŞ firmasının Çukurova Bölge Müdürlüğü hizmete açıldı.
Merkezi İstanbul’da bulunan firmanın Ankara, Konya ve Trabzon Bölge Müdürlükleri bulunuyor. Bölge Müdürlüğü çalışmalarına yön vermek için Adana’ya gelen TİMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, Çukurova’da hızla yükselen konutlar ve tesislerin profesyonel yönetime ihtiyaç duyduğunu belirtti. TİMTAŞ’ın başarılı çizgini tüm illere taşımayı hedeflediklerini belirten Başkan Akay, “Kamudan özel sektöre geniş bir hizmet ağımız var. Profesyonel, hatasız ve uzun soluklu işlere imza atmayı amaçlıyoruz” dedi.
Çukurova Bölge Koordinatörü Ali Kersin de, site yönetimlerinin en önemli çalışma alanı olarak ortak kullanılan sosyal ortamların bulunduğunu söyledi. Kersin, şöyle konuştu:
“Yeni konutlar insan sayısının daha fazla olduğu, birlikte yaşadığı ve birlikte paylaştığı yerleşim alanlarına dönüştü. Bu yerleşim alanlarının en belirgin özelliği ortak kullanıma açık alanlarıyla, havuz, hamam, sauna, spor merkezi gibi sosyal tesisleriyle, yeşil alanlarıyla site sakinlerinin ihtiyacını yerinde karşılamaya dönük olmasıdır. Ortak kullanım alanları içerisine dahil edilmiş olan ve sosyal donatılarla doldurulabilen bu alanlarda herhangi bir sorunla karşılaşmadan hizmet verilebilmesi, günümüz şartlarına uygun bir ‘profesyonel yöneticilik’ anlayışını beraberinde getirmiştir. Rezidans, site, AVM, toplu konut, iş merkezi, tesis ve bina yönetimi gerçekleştiren firmamız ihtiyaca dönük olarak hizmet verdiği yerlere, projelere; idari işler, danışmanlık, özel güvenlik, aidat takip ve muhasebe, halkla ilişkiler, hukuki, personel, peyzaj bakım, teknik işler ve temizlik hizmetleri vermektedir.”
Hızla gelişen profesyonel yönetim hizmeti sektöründe öncü bir marka olarak Adana’ya ve Çukurova bölgesine katkı sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Kersin, firma çalışmalarını ’timtasyönetim.com.tr’ adresinden takip edilebileceğini ve ilgi alanlarıyla ilgili 0322 459 99 44 numaralı telefondan bilgi alınabileceğini söyledi.
Kaynak: iha