Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof. Dr. Seçil Özkan, beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Kemal Kiraz ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Acil’den oluşan heyetle birlikte Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof. Dr. Seçil Özkan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada aile hekimliği ve halk sağlığı hizmetlerindeki genel durum ve hazırladıkları yol haritası hakkında Vali Büyük’e çeşitli bilgiler verdi. Prof. Dr. Seçil Özkan, bu konuda verdiği destek ve duyarlılığından dolayı Vali Büyük’e teşekkür etti.
Vali Mustafa Büyük ise, sağlık hizmetlerinin en modern şekilde sürekli ve düzenli olarak verilmesi konusunda hayli hassas ve özenli olduklarını ifade etti.
“Sağlık Hizmetleri, sağlıklı bir toplum oluşturulmasında en temel ve hayati bir gereksinimdir” diyen Vali Büyük, kendilerine iletilen sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen tüm gayreti göstermeyi kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.
Heyetin ziyareti, aile ve halk sağlığı hizmetlerinin daha iyi noktalara taşınması konusunda yapılması gerekenlerin ayrıntılı bir şekilde irdelenmesiyle sürdü.
Kaynak: iha