Adıyaman’ın kent kimliğine kavuşturulması, yaşanılabilir bir kent olarak kendini gerçekleştirebilmesi, hizmet kalitesinin artırılması amacıyla kamu sektöründe hizmet veren birimler ile özel sektörün koordinasyonu ve işbirliğinin sağlanması için istişare yapıldı.
Adıyaman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen istişare toplantısına, harita mühendisleri katılarak, Adıyaman’ın geleceğiyle ilgili geniş bir istişarede bulundular. Adıyaman Belediyesi- Adıyaman Kadastro Müdürlüğü ve Özel Harita Mühendislik Büroları katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.
Konuyla ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Vechi Yüksek; “Adıyaman’ın kent kimliğine kavuşturulması, yaşanılabilir bir kent olarak kendini gerçekleştirebilmesi, hizmet kalitesinin artırılması için kamu sektöründe hizmet veren birimler ile özel sektörün koordinasyonu ve işbirliğinin sağlanması amacıyla bir istişare toplantısı yaptık. Adıyaman’ının geleceğiyle ilgili geniş istişarelerde bulunduk. Oldukça verimli geçti. Tüm mühendislik sektörlerindeki bileşenlerle toplantılar yaparak şehrin sorunlarını tartışarak çözüme kavuşturmayı hedeflemekteyiz. Bu toplantının ilkini harita mühendislik sektörü ile yapmış bulunmaktayız” dedi.
Toplantıya Adıyaman Kadastro Müdürü Zafer Türen ve müdürlükte görevli teknik personeller, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Vechi Yüksek, Adıyaman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Alkayış ve müdürlükte görevli teknik personeller ve Adıyaman merkezde hizmet veren özel harita mühendislik büro temsilcileri katıldı.
Kaynak: iha