Sağlık-Sen başkanlığına seçilen Yasin Barutçu, eski Başkan Abdulkadir Bozan’dan görevi devraldı.
Sendika binasında düzenlenen törende mevcut Başkan Abdulkadir Bozan, yeni Başkan Yasin Barutçu’ya çiçek takdim ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Abdulkadir Bozan, gerçekleştirilen kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Kongremizin neticesinin sağlık camiasına hayırlı olmasını diliyorum. 2005 yılında 406 üyeyle devraldığımız sendikamızı 3 dönemde 2 bin 553 üyeye çıkartarak, kurumsallaştı. Sendikamız kendine ait binasıysa, sağlık çalışanların güven kaynağı oldu. 10 yıl boyunca Sağlık-Sen’e hizmet etme şerefine nail oldum. İnşallah bundan sonraki süreçte de yeni seçilen yönetimin aynı değerlerin üstüne çıkararak, Memur-Sen, Sağlık-Sen misyonunu üstelenerek daha güzel işlere imza atacaklardır” dedi.
Başkan Yasin Barutçu ise, Abdulkadir Bozan’ın yaptığı hizmetlere teşekkür ederek, “2005 yılından beri çok güzel çalışmalarda bulunan Abdulkadir Bozan başkanımıza teşekkür ediyoruz. Onurlu ve dik duruşuyla her zaman takdir topladı. Bayrağı Abdulkadir Bozan gibi bir insandan devraldığım için onurlu ve gururluyum. Çok güzel ve demokratik bir kongre gerçekleştirdik. Demokrasi şöleni içerisinde gerçekleştirilen kongremizde sağlık çalışanlarımız bizi uygun gördüler. Hiçbir üyemizi dışlamadan, ötekileştirmeden demokratik bir yönetim anlayışı sergileyeceğimizden endişesi olmasın. Allah bizlere güzel hizmet etmeyi nasip etsin. İnşallah çok güzel hizmetler yapacağız, sağlık sistemine katkı sunacağız” dedi.
Kaynak: iha