Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Avrupa Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu esli milli güreşçi Mahmut Demir’i ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahmut Demir, “Huzurun, barışın, can ve mal emniyetimizin birinci derece teminatı olan şanlı emniyet teşkilatı necip Türk milletinin her zaman göz bebeği olmuştur” dedi.
Artunay’ın göreve gelmesiyle Amasya Emniyet Müdürlüğü’nün her geçen gün her alanda kendini yenileyen ve toplumun her kademesiyle entegre olan bir kurum haline geldiğini gözlemlediğini anlatan Demir, “Sizin renkli kişiliğiniz ve halkla iç içe olmanız Amasya halkınında takdirini toplamıştır. Ben ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor, sizin nezdinizde tüm emniyet mensuplarına üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.
Amasya’nın huzur kenti olduğunu anlatan Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da, “Güvenliğin ve huzurun sağlanmasında halkın taleplerini karşılamak, Amasyalıların güvende olduğu duygusunu tesis etmek, halkımızın Amasya polisine var olan güvenini en üst seviyeye çıkarma bilinci ve duyarlılığıyla görev yapmaktayız” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha