Yaptığı sosyal belediyecilik hizmetleri ile her kesimi kucaklayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören TOGEM işbirliği ile yapılan kışlık kıyafet yardımı ile çocukları mutlu etti.
Keçiören TOGEM binasında gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak’ın yanısıra Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın da katıldı. İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları ile tek tek ilgilenen Başkan Ak, çocuklara kışlık montlarını giydirdi ve botlarını vererek sevindirdi.
Düzenledikleri bu hayırlı etkinlikten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Havaların iyice soğuduğu bugünlerde ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına mont ve bot hediye etmek istedik” diye konuştu.
İnsan olmanın ihtiyaç sahiplerini, akrabaları, komşuları ve en yakınımızdakileri de düşünmeyi gerektirdiğini hatırlatan Başkan Ak, “Keçiören TOGEM yardım edenle yardım alanın, yani alan elle veren elin bir araya geldiği yer. Bugün zengin olabiliriz, ama kimse yarınının ne getireceğini bilmez. Malı mülkü olup da paylaşmayanlar, vermeyenler var. Allah bizleri o duruma düşürmesin. Malı, mülkü ve hizmetleri ile yardım edenler de var. Allah onlardan razı olsun. Bu bir imtihandır. Hem yoksulun hem zenginin imtihanıdır. Allah hepimize bu imtihanı başarı ile geçmemizi nasip etsin” dedi.
Kaynak: iha