Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi tarafından, Türkiye’nin 81 ilinde ve KKTC’deki tüm üniversitelerde yapılan araştırmalar ve anketler sonucunda, Emine Atasoy’un yılın iş kadını seçildiği açıklandı.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu adına Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Başaslan yaptığı açıklamasında, “Nezaket Emine Atasoy, gençler tarafından yılın iş kadını seçilmesinde yüzlerce üniversite öğrencisine karşılıksız eğitim bursları vermesi, gençler için yapılan sosyal sorumluluk projelerine sponsor olması ve spor faaliyetlerine büyük maddi destekler vermesi gençler tarafından yılın iş kadını seçilmesinde önemli etkenlerden bazılarıdır” dedi.
NEZAKET EMİNE ATASOY KİMDİR?
Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanıdır. Nezaket Emine Atasoy, Türk iş dünyasının önemli gruplarından olan Türkiye’de, Türk cumhuriyetlerinde ve Afrika’da inşaat sektöründe büyük yatırımlara sahip Atasoylar Prestij A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Atasoy, Türkiye ile Afrika devletleri, Arap devletleri, Orta Asya Türk cumhuriyetleri arasında Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu adına uluslararası büyük ticari anlaşmalar yaptı.
Kaynak: iha