AK Parti Demre İlçe Teşkilatı tarafından 6 Kasım’da yapılacak olan 5. Olağan Genel Kurul öncesinde oy kullanacak delegelerin seçimi yapılıyor.
Demre AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından 6 Kasım’da yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında oy kullanacak delegeler için delege seçimleri yapılıyor. 2 gün boyunca süren çalışmaların ardından ilçeye bağlı 17 mahallelerde delege seçimleri yapıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Belediye Başkan Vekili Fatma Avcı ile birlikte seçimlerin yapıldığı mahalleleri ziyaret ederek bilgi aldılar.
Demre’nin tüm mahallelerinden 3700 parti üyesinin oy kullanacağını ve 400 delege seçeceklerini belirten Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, “İlçe kongremiz 6 Kasım’da yapılacak. Seçilecek olan 400 delegede, İlçe başkanlığında oy kullanacak” dedi. Ak Parti’nin Antalya’da yapacağı Genel Kurul Toplantı’sının ilkinin Demre’de olacağına dikkat çeken Arıcı, “İlçe teşkilatımız artık kurumsal bir kimliğe kavuşmuştur. Seçimleri üyelerimize basın açıklaması ve sms ile duyurarak Delege olmak isteyen üyelerimiz için her türlü kolaylık ve desteği teşkilatımız olarak sağladık. Demre Düğün Salonu’nda 6 Kasım’da yapılacak olan seçimlerle, Antalya’da ilk meşaleyi Demre’de başlatıyoruz. Tüm teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.
Kaynak: iha