Antalya’nın Aksu ilçesinde düzenlenen “1.Yağlı Pehlivan Güreşleri”nin ilk başpehlivanı Mehmet Yeşilyeşil, Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret etti.
“Aksu 1. Yağlı Pehlivan Güreşleri”nde başpehlivan olarak altın kemer kazanan Mehmet Yeşilyeşil, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Aksu Belediyespor Kulüp yöneticileri, sponsorlardan Tolga Cömertoğlu ve belediye personelinin de hazır bulunduğu karşılamada alkışlar eşliğinde belediyeye girdi.
Aksu’da başpehlivan olmanın ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söyleyen Mehmet Yeşilyeşil, “Kendi memleketimde ilk kemeri ben taktığım için çok sevinçliyim. Böyle bir organizasyona imza attığı için Başkanımız Halil Şahin ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Başpehlivan Mehmet Yeşilyeşil’i başarısından dolayı kutlayan Başkan Halil Şahin de, “Aksu’daki ilk güreşlerimizde Aksulu bir güreşçi başpehlivan oldu. Önümüzdeki yıllarda da kendisinden daha büyük başarılar bekliyoruz” dedi. Organizasyonun kusursuz tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Şahin, “Federasyon tarafından bize verilen tarihte düzenlediğimiz ve özverili bir çalışmanın ürünü olan güreşlerimiz beğeni ile izlendi. Zaman zaman yağan yağmur bile güreşlere olan ilgili azaltmadı. Herkese teşekkür ederim” dedi.
Aksu Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Selvi de başarılı bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, “Önümüzdeki yıllarda daha iyisini yaparak bölgemizin en iddialı güreşlerini düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Güreşlerin en büyük sponsorlarından olan turizmci Tolga Cömertoğlu da, başpehlivan ve Aksulu sporculara olan desteğini devam ettireceğini ifade ederek, “Güreşçilerimizi otellerimizde bulunan spor salonlarında çalışmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha