Kepez Belediyesi’nin destekleriyle AKEV Kurumu’nun düzenlediği “Kasım Rüzgarları” isimli şiir gecesi, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Kepez Belediyesi’nin destekleriyle, Antalya Eğitim ve Kültür Vakfı’nın (AKEV) düzenlediği “Kasım Rüzgarları” isimli şiir ve türkü dinletisi, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde(EBKM) yapıldı.
Etkinliğe Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AKEV Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çiçek ve çok sayıda sanatsever katıldı. Dekor olarak organizasyon için özel olarak hazırlanan sahnede, öğrenciler, öğretmenler, yöneticiler, işadamları şiir ve türkülerini sundu. İşadamları Recai Kırmızıtaş ve Muharrem Koç söyledikleri türkülerle büyük alkış alırken, konuk olarak izleyiciler arasında yer alan Can Afacan ise geceye bir şiir ve şarkıyla eşlik etti.
Sahneye davet edilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise Yılmaz Odabaşı’nın “Dağınık Gazel” ve Ahmet Hamdi Tanpınar’ın, “Bir Adın Kalmalı” isimli şiirlerini okudu. Tütüncü, şiirlerin sonunda izleyicilerden büyük alkış aldı.
Şiir ve türkülerle dolu gecede gönüllerin titrediğini belirten Başkan Tütüncü, “Sözler gönlümüze dokundu. Birbirinden güzel şarkılar söylendi, birbirinden güzel şiirler bu gece burada dile geldi. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
AKEV Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çiçek, Başkan Tütüncü’ye plaket, AKEV Okul Müdürü Yılmaz ise çiçek takdim etti. Organizasyon sonunda Başkan Tütüncü, sahne alan öğrenciler, öğretmenler, yöneticiler ve işadamları ve ecenin düzenlenmesinde emeği geçenler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: iha