Korkuteli Belediyespor Yönetim Kurulu’nun isteği üzerine bir toplantı gerçekleşti.
Toplantıya Korkuteli Belediyespor yöneticilerinden Onursal Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli Belediyespor Başkanı Yüksel Atmaca, Korkuteli Belediyespor As Başkanı Mehmet Emin Kolan, Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Fahrettin Özbek, MHP ve AK Parti meclis üyeleri katıldı.
Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, Belediye Başkanı ve Korkuteli Belediyespor Onursal Başkanı Hasan Gökce yaptığı konuşmada, "Korkuteli Belediyespor’a her konuda destek sağladık ama bu her şeyi belediye karşılayacağı anlamına gelmiyor. Cüzi bir parayla Korkuteli Belediyespor güçlenebilir. Kulübün yönetiminde bir sıkıntı görülüyorsa, herkesin katılımıyla yeni bir dizayn gerçekleştirebiliriz. Belediye olarak gerekli olan antrenörleri sağladık. Branşlara destek veriyoruz.Yurt dışında gerçekleşen olimpiyatlara birçok sporcumuzu gönderdik. Geçtiğimiz günlerde önemli ödüllerle ilçemize döndüler. Korkutelisporun güçlenebilmesi için esnafımızdan destek istiyoruz" dedi
Toplantı sonucu olarak komite kurulması kararı alınırken, kurulacak komitenin esnafı bilgilendirmesi ve esnaftan destek alınması için aracı olmasının düşünüldüğü belirtildi.
Kaynak: iha