Antalya’nın Manavgat ilçesinde Gazeteciler ve İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik ile Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak’ı makamlarında ziyaret etti.
Manavgat Gazeteciler ve İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği Başkanı Abdurrahman Şahin, derneğin kurulmasının ardından 1. Olağan Genel Kurulu yaparak yönetim ve denetim kurullarını belirlediklerini belirtti. Derneği Manavgat’ta birçok gazetecinin bir araya gelmesi ile kurduklarını kaydeden Şahin, hedeflerinin gazeteci mesleğini icra eden basın mensuplarının sorunlarını çözmek ve ilçe sorunlarının çözümüne katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Ziyaretlerde Başkan Yardımcısı Deniz Ekici,Sedat Manav, Muhasip Üye Fatih Hepokur ve Genel Sekreter Arif Kaplan da hazır bulundu.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, gazetecilerin önemli bir görev ifa ettiklerini söyledi.
Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak ise basın mensuplarının sorunların çözümü noktasında önemli bir görev üstlenmenin yanı sıra, toplumun gözü kulağı konumunda olduğunu belirtti.
Kaynak: iha