Antalya’da olimpiyatlar mücadele edecek sporcuların yetiştirildiği Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM), çalışmalarını bisiklet ve okçuluk branşında sürdüren 27 sporcuya, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından spor malzemesi dağıtıldı.
100. Yıl Okçuluk Tesislerinde çalışmalarını antrenörler eşliğinde sürdüren sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç Dr Burhanettin Hacıcaferoğlu ziyaret etti. Olimpiyat Hazırlık Merkezlerinde geleceğin sporcularını yetiştirmek için çalıştıklarını belirten Hacıaferoğlu, "Okçuluk ve bisiklet branşında çalışmalarımız hedeflediğimiz gibi sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sporcularımıza her türlü destek veriliyor. Her türlü fiziki imkana sahibiz. Olimpiyatlarda ve uluslararası organizasyonlarda mücadele edecek sporcuları yetiştirerek ülkemize madalya kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.
Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nin yönetici, antrenör ve sporcuların bu bilinçte çalışarak başarıya ulaşacaklarına inandığını belirten Hacıcaferoğlu, "Başarı için desteğimiz sürecek ve kazanacağımız önemli başarılarla Antalya’yı en iyi temsil edeceğiz" diye konuştu.
Kaynak: iha