Türkiye-Almanya Gençlik Değişimi projesi çerçevesinde Almaya’nın Dortmund şehri Gençlik Derneği üyeleri Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Almaya Dortmund şehri Gençlik derneği 4 İdareci 15 Genç ve Antalya Gençlik merkezi, Türkiye - Almanya Gençlik Değişimi projesinde bir araya geldi. 03-09 Kasım tarihleri arasında projenin ilk ayağında Antalya Barosu Mesleki Teknik Lisesi öğrencilerinin evlerinde konuk olan Almanya Dortmund Gençlik Derneği üyesi gençler Antalya’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıma fırsatı buldu. Antalya Gençlik Merkezi üyesi, Antalya Barosu Mesleki Teknik Lisesi öğrencileri 04 mayıs 2015 tarihinde Almaya Dortmund şehrine gidecek.
Antalya’nın yılda 12 milyon turist kapasitesiyle Turizm destinasyonuna sahip bir şehir olduğunu belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Türkiye Almanya Gençlik Değişimi projesi sayesinde gençlerimiz bir araya geldi ve kültürel değerlerimizi tanımasının yanında birbirleriyle kaynaşma ortamı sağladı, bu durum bizim için önemlidir” dedi. Hacıcaferoğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinin bu tür projeleri sayesinde Türk kültürünü ve değerlerini yaygınlaştırıp Dünya barışına katkı sağladıklarını ifade etti. Hacıcaferoğlu ziyarette Almaya Dortmund şehri Gençlik Derneği üyelerine spor malzemesi hediye etti.
Kaynak: iha