Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü okul ziyaretlerine devam ederken, öğrencilerle bir araya gelerek sorun ve taleplerini de dinliyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul ziyaretleri kapsamında ilk olarak İsmet İnönü Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Mehmet Türk tarafından karşılanan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı konuşmada İsmet İnönü Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Öğrencilerin büyük hayaller kurmasını isteyen Başkan Tütüncü, “Geleceğiniz için iki önemli şeye ihtiyacınız var. Birisi kaliteli insan olmak. İkincisi yaptığınız işi en iyi şeklide yapmak. İkisi çok önemli kriter. İyi insan olmaya gayret edin. Hayatta ne iş yaparsanız yapın, hangi mesleğiniz olursa olsun size tavsiyem en iyisini yapın. Büyük hayaller kurup, bundan çekinmeyin” dedi.
Konferans sonunda öğretmenler odasına davet edilen Başkan Tütüncü, burada öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Okul Müdürü Türk, Başkan Tütüncü’ye okula yaptığı desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kepez ilçesinde eğitim ve öğretime devam eden okul ziyaretine devam eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha sonra ise Prof. Dr. Tuğgeneral Cevdet Demirkol - Ayhan Demirkol Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Tütüncü’yü burada Okul Müdür vekili Halil Küntaç karşıladı. Başkan Tütüncü, çocuklara başarılar dileyerek taleplerini dinlerken, “Lise yılları, zihnin en güzel yerinde kalır. Onun için liseyi en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Her gün yenilenen bir dünya var. Onun için bu dünyada üniversite mezuniyeti şart. Bizler belediye olarak sizlerin daha iyi eğitim görmesi için her türlü desteğe hazırız” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Tütüncü, öğretmenler ve öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: iha