Kartal’da girdikleri apartmanda kapı önündeki ayakkabıları çalan hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı. Apartmandan iki poşet ayakkabıyla ayrılan hırsızlar kayıplara karıştı.
Olay, Kartal’da bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kendi imkanlarıyla bir apartmanın kapısını açan 2 hırsız, kapı önlerindeki ayakkabıları yanlarında getirdikleri poşetlere doldurdu. Kapı önlerinden topladıkları 2 poşet ayakkabıyla apartmandan çıkan hırsızlar kayıplara karıştı. Ayakkabılarının çalındığını fark edince güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen apartman sakinleri, durumu polise bildirdi. Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Görüntülerde, hırsızlar apartman kapısını açarak içeriye giriyor. Hırsızlar merdivenlerden üst kata çıkıyor. Bir süre sonra hırsızlar, ellerindeki 2 poşetle aşağıya iniyor. Giriş kattaki dairenin önündeki ayakkabılığı gözlerine kestiren hırsızlar, oradan da aldıkları ayakkabıyı ellerindeki poşetin içine koyuyor. Apartmandaki ayakkabıları toplayan hırsızlar, daha sonra kayıplara karışıyor.
(İHA)
Kaynak: iha