Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde seyir halindeki iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki araç sürücüsü de yaralandı. Yaralı araç sürücülerinden biri olay yerinde epilepsi nöbeti geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy’den Çorlu’ya seyir halinde olan Necat Yeşil idaresindeki 65 NA 944 plakalı araca Gümrük Müdürlüğü önünde 59 UU 595 plakalı araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile birlikte 59 NA 944 plakalı aracın şoförü Necat Yeşil ve 59 UU 595 plakalı araç içerisinde bulunan Ahmet Akın yaralandı.
EPİLEPSİ NÖBETİ GEÇİRDİ
Kaza sonrası hafif yaralanan Ahmet Akın, olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılırken, kazadan etkilenen 65 NA 944 plakalı araç şoförü Necat Yeşil ise epilepsi nöbeti geçirdi. Vatandaşların ve 112 ekiplerinin zor kontrol ettiği sürücü Necat Yeşil, daha sonra ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından Çerkezköy-Çorlu yolu tek şeride düşerken, kazaya karışan araçların yol kenarına çekilmesinin ardından trafik de normale döndü.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Kaynak: iha