Adıyaman’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza sonrası sürücüler arasında kavga çıktı. Kavgada yaralanan bir şahsa müdahale etmek isteyen 112 sağlık görevlisi, ambulans içerisinde yumruklu saldırıya uğradı.
Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı Caddesi Mimar Sinan Parkı yakınlarında sürücüleri ile plakası öğrenilemeyen iki otomobil çarpıştı. İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçlarda maddi hasar meydana gelirken, kaza yapan otomobillerde bulunan şahıslar tekme tokat kavga etmeye başladı. Kavga eden şahıslar çok sayıda polisin müdahalesi sonucu güçlükle önlenirken, kavgada yaralanan bir şahıs için olay yerine 112 sağlık ekipleri istendi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı şahsı ambulansa bindirerek yaralı şahsı tedavi etmek istedi. Tedavi olmak istemeyen şahıs ambulanstan inmesiyle yeniden kavga çıktı. Kavga eden şahıslardan biri ambulans içerisinde bulunan 112 sağlık görevlisi olan Esma Genç’e yumruk salladı. 112 Sağlık çalışanına saldıran şahıs polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Şahıslar, elleri kelepçelenerek gözaltına alındı.
Öte yandan bir türlü sakinleşmeyen şahıslar ile olay yerinde bulunan bazı polisler arasında zaman gergin anlar yaşandı. Polisler ile şahıslar arasında yaşanan gerginliği olay yerinde bulunan polisler tarafından müdahale edilerek sonlandırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: iha