Afyonkarahisar’da dün gece meydana gelen ve bir otomobilin bariyerlere ok gibi saplandığı ve 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Dün akşam saatlerinde Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun 27. kilometresi Bayramgazi Köyü Kavşağı’nda meydana gelmiş, Kütahya’dan Afyonkarahisar istikametine gelen Mustafa Berki yönetimindeki 80 EG 316 plakalı otomobil, kavşak girişinde iddialara göre aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarpmıştı. Kazada, Noktan Sarı (49), Tuğçe Özmen (19) ve 1 yaşındaki Necip Ege Özmen olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü Mustafa Berki Fatma Sarı (38) ve Soner Sarı da (12) yaralanmıştı.
Kaza anında kayıtta olan Bayramgazi Köyü Muhtarlığına ait güvenlik kamerası, yaşanan dehşeti anbean kayıt altına aldı. Kameraya yansıyan görüntülerde kaza yapan otomobilin aşırı süratli bir şekilde bariyerlere çarparak hurda yığınına dönmesi sadece birkaç saniye içerisinde olduğu gözleniyor. Kaza sonrasında kameraya yansıyan görüntülerde koyun otlatan köylülerin kazanın ardından hemen otomobile doğru koşuşturdukları ve araç içerisindekilere yardım ettikleri gözleniyor.
Kaynak: iha