Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta sivil bir araçta yapılan aramada, 15 adet Kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildiğini açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Şırnak’ın Beytüşşebap Ayvalık Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından icra edilen yol kontrol ve araması esnasında, sivil bir araçta yapılan aramada, 15 adet Kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildiği belirtilerek, araç sürücüsünün gözaltına alındığı kaydedildi.
TERÖRİST TESLİM OLDU
Muş’un Malazgirt ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu belirtilen açıklamada, Van Çaldıran’da ise arazide bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği ile bölücü terör örgütü kıyafeti bulunarak Yaşkütük Jandarma Karakol Komutanlığı’na teslim edildiği bildirildi.
BAYRAK İNDİRİLDİ
Kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından, Mersin’in Akdeniz ilçesinde Akdeniz Anaokulu’nda bayrak direğindeki Türk bayrağının ipi kesilerek alındığı ifade edilerek, Yeşilçimen İlköğretim Okulu’nda ise bayrak direğinde bulunan Türk bayrağının indirildiği ve üç yerinden yakıldığı ifade edildi.
Kaynak: iha