Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ İletişim Fakültesi uygulama alanlarının açılışını yaptı.
Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ Merkez Kampusunda bulunan İletişim Fakültesi’nin fotoğraf stüdyosu ve bilgisayar laboratuarının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Rektör Bircan’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca ve Rektör Danışmanı Mustafa Aslan eşlik etti.
ADÜ Rektörü Bircan tarafından açılışı yapılan bilgisayar laboratuarı hakkında bilgilendirme yapan Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Aynur Örnek ve Yrd. Doç. Dr. Özgür Seçim, laboratuarın ADÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin kullanımında olacağını söyledi.
Bilgisayar laboratuarının ardından fotoğraf stüdyosunun da açılışını yapan Rektör Bircan, stüdyoda yapılan çalışmalar hakkında Öğr. Gör. Onur Tatar’dan bilgi aldı. Stüdyoda İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir süre sohbet eden Bircan, daha sonra öğrenciler ve akademisyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Bircan, “İlk öğrencilerini 2013 - 2014 eğitim öğretim döneminde kabul eden ADÜ İletişim Fakültemiz, genç ve dinamik ekibi ve teknolojiyi takip eden yaklaşımıyla çalışmalarını hızla sürdürmektedir” dedi.
Kaynak: iha