Aydın ve Antalya’da iş sağlığı ve iş güvenliği üzerine faaliyet gösteren Ayyıldız Grup, araç filosunu güçlendirdi. Firma tarafından yeni alınan sıfır kilometre araçlar çalışanlara hizmet vermek üzere Ayyıldız Grup Genel Müdürü Muharrem Demirbilek tarafından teslim alındı.
Firma olarak hizmet verirken bilimin ve teknolojinin son gelişmelerini de takip ettiklerini belirten Ayyıldız Grup Genel Müdürü Muharrem Demirbilek, “Ayyıldız Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak çalışanlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla araç filomuzu güçlendirdik. İş sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili çalışma yapıyorsak, birinci derecede iş sağlığı ve iş güvenliği konusunu kendimiz dikkate almak zorundayız. Bizim çalışan arkadaşlarımız özellikle zamanlarının günlük çalışma süresinin birkaç saatini araç üzerinde ve yolda geçiriyorlar. Dolayısıyla araç filosunu yenileyerek daha güvenli ulaşımlarını sağlamak ve zamandan tasarruf için böyle bir girişimde bulunduk. Firmamıza yeni araç alımı ile ilgili yaptığımız araştırmalarda, bazı faktörleri dikkate aldık. Yerli otomobilleri tercih ettiğimiz araştırmamızda bu araçların bize daha uygun olacağını dolayısıyla araç filomuzu güçlendirerek daha hızlı daha etkin ve güvenli hizmet vereceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
Denizli’de bulunan Yargül Otomotiv’den satın alınan araçlar Firmanın Genel Müdürü Mehmet Yarımca tarafından Ayyıldız Grup Genel Müdürü Muharrem Demirbilek’e teslim edildi.
Kaynak: iha