Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan Bir Mucize Bu adlı tiyatro oyunu Esenköy Mahallesinde izleyicilerle buluştu.
Nazilli Belediyesi Sosyal belediyecilikte sınır tanımayarak Nazilli’ye bağlı mahallelerde yaşayan vatandaşları tiyatro ile buluşturuyor. Nazilli’de düzenlenen 2.Uluslararası İncir Festivalinde ilk kez sahne alan Bir Mucize Bu adlı tiyatro oyunu bu kez de Nazilli’ye bağlı mahallelerde izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Nazilli’ye bağlı Aşağı Yakacık mahallesinde sahnelenen Bir Mucize Bu adlı tiyatro oyunu bu kez yine Nazilli’ye bağlı Esenköy mahallesinde izleyenlerin beğenisine sunuldu.
Yazarlığını ve Yönetmenliğini Mukaddes Yüksel’in yaptığı “Bir Mucize Bu” adlı tiyatro oyununda Funda Al, Abdullah Baldır, Pelin Su Yumurtaş Şengül Durmaz, Sevim Güven, Osman Girgin, Selin Yüksel, Abdullah Köner ve Aziz Can Tepe rol alırken İncir ve İncirin faydalarını konu alan komedi tarzı tiyatro oyununu, Esenköy mahallesi sakinleri Esenköy İlk Okulunda izledi.
Esenköylü vatandaşların ilgi ile izledikleri tek perdelik tiyatro oyunu sonunda Esenköy Mahallesi sakinleri oyuncuları ayakta alkışladı. Esenköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Durmaz sahnede izleyenleri selamlayan Nazilli Belediyesi Tiyatro topluluğuna mahalle sakinleri adına teşekkürlerini sunarken Nazilli Belediyesine de başlattıkları bu uygulamadan dolayı ayrıca teşekkürlerini ifade etti.
Kaynak: iha