CHP Aydın Milletvekili Prof.Dr. Metin Lütfi Baydar ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de Minik Kalpler Aile ve Çocuk Kafesi’nin açılış törenine katıldı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Yeni Mahalle 84 sokakta Nazilli’nin tanınmış simalarından ve aynı zamanda eski CHP Belediye Meclis Üyesi olan Salih Karaaslan ile Oğlu Mustafa Karaaslan’ın eşi Meltem Karaaslan tarafından hizmete açılan Minik Kalpler Aile ve Çocuk Kafesi’nin açılış törenine katıldı. Açılış törenine Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yansıra, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Nazilli’de bir ilke imza atan Meltem Karaaslan’ı ve Karaaslan ailesini tebrik eden Alıcık, her yönü ile modern bir şehir olan Nazilli’ye böyle güzel bir mekan kazandırmalarından dolayı kutladı. Çocuklu ailelere ve çocuklara hitap eden bir kafenin Nazilli’de ilk defa uygulamaya girmiş olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Alıcık , “Minik Kalpler Aile ve Çocuk Kafesi’nin başta çok değerli kardeşimiz Mustafa Karaaslan ve Eşi Meltem Hanım olmak üzere Nazilli’mize ve Karaaslan ailesine hayırlı olmasını dilerim “ dedi.
Minik Kalpler Aile ve Çocuk Kafesi’nin açılış kurdelesini CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ile birlikte kesen Başkan Alıcık açılış sonrası Minik Kalpler Aile ve Çocuk Kafesi’nin bahçesinde düzenlenen kokteyle katılarak davetliler ile sohbet etti.
Kaynak: iha