Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta Didim Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı İzaks Gaziemir ile 1-1 berabere kaldı. Didim Belediyespor bu maçla üst üste dördüncü beraberliğini aldı.
Didim Belediyespor 19 Ekim Pazar günü saat 15:00’de Gaziemir stadında İzaks Gaziemirspor ile karşı karşıya geldi. Maçı Didim Belediyespor Başkanı Bedri Altıntaş ile Ikinci Başkan Ahmet Yılmaz da izledi. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklara rağmen 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında 66. Dakikada Ahmet Can’ın attığı golle Didim deplasmanda 0-1 öne geçti. Didim’in tek golünü atan Ahmet Can, 80. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
85’nci dakikada kaleci Erman ile karşı karşıya kalan Gaziemir takımından Uğur, kaleci tarafından ceza sahasında düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterirken, kaleci Erman da kırmızı kart göstererek, Didim takımını 9 kişi bıraktı. Penaltı atışını kullanan Hakan, topu ağlara göndererek, takımına beraberliği getirdi. Maç bu skorla 1-1 sona ererken Didim 4. Maçında da berabere kalarak 1 puanla evine döndü.
Kaynak: iha