KYK Yapı Kimyasalları, sektörde değişim rüzgârlarının esmesini sağlayarak, hep ilk olmaya devam ediyor. KYK, yurt genelindeki seminerlerini Didim’de devam etti.
KYK Eğitim Tır’ında KYK Yapı Kimyasallarıyla ilgili katılımcılara bilgiler verildi.
Uygulamacı ve geleceğin sektör profesyonelleri olacak olan mimar, inşaat mühendisleri adaylarının yapı kimyasalları konusundaki mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesi için çok büyük bir eğitim yatırımı yapan KYK, 2009 yılından bu yana son hız devam eden uygulamacı eğitim seferberliğini Eğitim Tır’ ı ile bir adım daha ilerletti. Tır sektörde ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. Yurtdışında üretimi gerçekleşen KYK Eğitim Tır’ının taşıdığı teknolojik özellikler ve üretim kalitesi düşünüldüğünde bir eşini daha bulmak mümkün değil. 50 kişilik gruba aynı anda seminer vermeye imkân sağlayan donanımı ve teknolojik altyapısıyla sektöründe çığır açacak bir eğitim innovasyonu. KYK Eğitim Tır’ı, KYK Yapı Kimyasallarının eğitime verdiği önemin en önemli göstergesi.
Her yıl yurt genelinde eğitimlerini organize eden KYK, 2011 ve 2012 yıllarında 15 biner, 2013 yılında da 17 bin ustaya seminer vermiştir. 2014 yılında da devam eden seminerlerle ustalara ürün ve uygulama bilgileri aktarılırken sektörün bilinçlenmesine katkıda bulunulmaktadır. KYK, yurt genelindeki seminerlerine KYK Eğitim Tır’ında devam etmekte olup 28 Kasım 2014 tarihinde Didim’de sektörel gelişmelerin ve yapısal problemlere yönelik doğru çözümlerin yer aldığı usta seminerlerini gerçekleştirdi. Seminere Didim’li inşaat sektöründe çalışan ustalara büyük ilgi gösterirken seminer sonunda katılımcılara promosyon hediyeler verildi.
Kaynak: iha