Didim’de merkez ve çevre Mahalle Muhtarları Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Didim’de aralarında, Çamlık, Altınkum, Cumhuriyet, Efeler, Hisar, Mavişehir Denizköy, Fevzipaşa, Balat, Batıköy, Akyeniköy, Akbük mahalle Muhtarlarından oluşan heyet Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti. Ziyarette muhtarlar Kaymakam Yönden’e yeni görev yerindeki çalışmalarında başarılar diledi.
Kaymakam Yönden ise yapılan ziyaretten dolayı muhtarlara teşekkür ederken “30 Mart seçimlerinden sonra bazı yerler mahalleye dönüştü. Yeni Mahalleler oluştu. Yetkiler tek elde toplandı. Sizler mahalleleriniz daha iyi yerlere getirme vaadiyle oy istediniz. Sorunlarınız var, bunları hep beraber çözeceğiz. Tek başımıza bu işler olmuyor. Şunu açık söyleyeyim. Hangi sorunla ilgili olursa olsun, beni arayabilirsiniz. Çekinmeyin, soru sormaktan bilgi almaktan çekinmeyin. Her konuda yanınızda olacağız.” dedi.
Kaymakam Yönden Didim’de tüm mahallelerinin Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından taranacağını ve puanlama yapılarak tespitlerde bulunulacağını ifade etti. İhtiyaç sahiplerinin tespit edileceğini belirten Yönden “sizlerin görüşler önemli, sizlerde bu işlerin içinde olacaksınız. Toplantılar yapacağız. Buraya tatile gelmedim. Birlikte çalışacağız.” dedi.
Mahalle muhtarları ise kendi mahallelerinde yaşanan ve çözülmesi gereken konuları dile getirip fikir ve önerilerini sundu.
Kaynak: iha