AK Parti’de 3. Dönemdir Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten ve dün görevinden istifa ettiğini açıklayan Demet Pilevneli isim vermeden İl Başkanı Sadık Atay ve il yönetiminin tutum ve davranışlarını eleştirdi.
İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, partisinden değil sadece görevinden istifa ettiğini belirterek “Kırlangıçlar yuva yapar serçeler de sahiplenirmiş. Buharkent seçimlerinden sonra bunu bir kez daha yaşadık” dedi.
İl Kadın kolları olarak partili kadınların da yoğun gayretleri ile gecelerini gündüzlerine katıp çalıştıklarını ve verilen her görevi başarı ile yerine getirmenin huzur ve mutluluğu içinde olduğunu belirten Demet Pilevneli, “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi. Biz de misyonumuzu tamamladık diye düşünüyorum. AK Parti’nin Aydın’da geride kalan seçimlerde alınan sonuçları iyi değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Artık görünen köy kılavuz istemiyor. Kadın Kolları olarak gece gündüz var gücümüzle çalıştık. Ancak kırlangıçlar yuva yapar serçeler bu yuvayı sahiplenirmiş. Sadece görevimden istifa ediyorum, partimden değil” diyerek isim vermeden istifa kararı almasındaki en büyük nedenin İl Başkanı olduğunu işaret etti.
Kaynak: iha