Aydınlı şair Emin Çelimli, “İçimdeki Güz” adını verdiği ilk şiir kitabını yayınladı.
Söke Mal Müdürlüğünden emekli şair Emin Çelimli, “İçimdeki Güz” adını verdiği ilk şiir kitabını yayınladı. Kitap Ankara’da Altınpost Yayınlarının 239 numaralı kitabı olarak okuyucularıyla buluştu. Kitabın tamamı 164 sayfadan oluşuyor. 14x21 ebadında olan kitap 60 gram ithal kağıda basılmış. Kitabın önsözü Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Şükrü Öksüz tarafından yazılmış. Kitabın giriş bölümünde Türkiye Şair Ozan ve Yazarlar Kültür Derneği Genel Başkanı Hasan Azkıran ve Türkiye Şairler Birliği Temsilcisi Nihat İlikcioğlu tarafından görüş yazıları da alınmış. Kitapta sevgi, aşk, vatan sevgisi, özlem, doğa, tasavvuf ve sosyal konular işlenmiş.
1956 yılında Denizli ilinin Çivril ilçesinde doğan şair Emin Çelimli, bugüne kadar yazdığı şiirlerinin bir kısmını kitap haline getirdi. Şairin yayına hazır üç şiir kitabı daha bulunan Çelimli, ayrıca bir roman çalışmasına da devam ediyor.
Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği’ne de üye olan şair Emin Çelimli, ilk şiir kitabını Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Şükrü Öksüz’e imzalayarak hediye etti.
Kaynak: iha