Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, göreve gelmesinden bu yana düzenlediği Halk Günleri’nin 6.’sını gerçekleştirdi.
Başkan Toyran her ayın son Cuma günü olarak belirlenen ve düzenli olarak yapılan Halk Günü toplantılarında, çok sayıda vatandaşın talebini dinleyerek çözüm üretti.
“Katılımcı yerel yönetim, şeffaf belediyecilik ve sosyal belediyecilik yapacağız” diyerek yola çıkan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın bugüne kadar izlediği halkçı tavır beğeni toplarken; halk günlerinin aralıksız devam etmesi de vatandaştan tam not alıyor. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın bizzat ziyaret ettiği yerler ve sorunlu noktaları gezmesinin dışında her ay düzenlenen Halk Günü’nde vatandaşları meclis salonunda kabul ederek onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Toyran, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili müdürlere ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor. Vatandaşların taleplerini ilettikleri Halk Günü’nde Başkan Süleyman Toyran, gerekli talimatları vererek vatandaşların sorunlarını imkanlar dahilinde çözüme kavuşturuyor. Halk günü toplantılarına gelen Sökeli vatandaşların bir kısmı da sorun iletmek yerine, sorunlarına çözüm bulunduğu için teşekküre geliyor.
“HALKLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ DEMİŞTİK”
Halk Günü toplantılarının birçok belediye başkanı için zor ve cesaret isteyen bir buluşma türü olduğunu ancak kendisinin Halk Günü toplantılarından büyük keyif aldığını söyleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Sorunları birinci ağızdan dinlemek, anında çözüm üretebilmek yada çözüm yolu aramak bize zaman ve iş kabiliyeti kazandırıyor. Bu durumdan vatandaşlarımızın memnun olmaları bizler için de memnuniyet verici. Halk ile birlikte, halka dokunarak yöneteceğiz demiştik. 8 aylık hizmet süremiz içinde bunu başardığımızı görüyoruz” dedi.
Kaynak: iha