Özel Gökkuşağı Kreşi Uğur Böcekleri Sınıfı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Belediye Başkanı Haluk Alık’ı makamında ziyaret etti.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret eden Özel Gökkuşağı Kreşi Uğur Böcekleri Sınıfı minikleri kendilerinin hazırladığı Türk Bayrağı tablosunu Başkan Alıcık’a takdim ettiler. Okul Müdürü Ayşe Metin ve Sınıf Öğretmeni Didem Kaya ile birlikte yapılan ziyarette oldukça heyecanlı olan minikler ile sohbet eden Alıcık ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken her birinin ayrı ayrı Cumhuriyet Bayramını kutladı.
Minik misafirlerini ağırlamaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Alıcık “Bu gün küçücük bedenlere ancak kocaman yüreklere sahip olan bu varlıklarımız geleceğimizin garantisidir ve onlar çok değerlidir. Küçük yaştan itibaren aldıkları her eğitim ile ayakları yere daha sağlam basan nesiller yetişmiş olacaktır” ifadelerini kullanarak Okul Müdürü Ayşe Metin’den okulun düzeni ve verilen eğitimi hakkında bilgiler aldı.
Özel Gökkuşağı Kreşinde çocukların bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak, zengin eğitim programı uyguladıklarını belirten Okul Müdürü Ayşe Metin, “Okulumuz 3-6 yaş arası 160 öğrenci kapasitesi, 7 dersliği, yemekhane, top havuzu, bilgisayar laboratuarı, oyun bahçesi olmak üzere 2003’ten bu yana eğitim öğretime devam etmektedir Okulöncesi eğitim, tıpkı ilkokul ve sonrası gibi branşlaşma gerektiren çocuğun gelecekteki psikolojik temelini oluşturan en önemli temel eğitim sürecidir. Bu dönem uzman eğitimciler tarafından inşa edilmelidir. Çocuklarımıza milli-manevi değerler yanında bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak, zengin eğitim programımızı uygulamaktayız” dedi.
Kaynak: iha