Kozcağız Belediyesi yıllardır Kozcağız halkına hizmet veren itfaiye aracını yenileyerek daha uzun yıllar kullanılacak şekilde, yeni bir görünüme kavuşturdu.
Belediye Başkanı Mustafa Karaman göreve geldiği günden itibaren Belediyenin ve Kozcağız’ın eksiklerini tespit ederek, çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Kozcağız Belediyesi İtfaiye aracının tankının çürümesi, şoför kabin kısmının eskimesi nedeniyle gerekli bakım onarımı yapıldı. Üzerine 10 metre uzunluğunda hidrolik merdiven eklenen itfaiye aracı tam donanımlı olarak yenilenerek Kozcağız Halkının hizmetine sunuldu. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, her geçen gün büyüyen ve genişleyen, buna paralel olarak da iş ve yatırım hacmi artan belediyenin araç parkını genişlettiklerini belirtti.
Toplam 2 adet itfaiye aracı olduğunu vurgulayan Başkan Karaman, “İtfaiye aracımızın biri yeni diğeri eskiydi. Yıllardır Kozcağız’a hizmet veren aracımızı ekonomik bir bütçeyle yenileyerek daha uzun yıllar hizmet edecek hale getirmiş olduk” dedi.
Kaynak: iha