Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, Batman’daki saha çalışanları ile bir araya geldi. İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay ile birlikte görüşüp, sorunlarını dinlediği işçilerden 7’sine ödül veren Yılmaz, DEDAŞ’ın büyük bir aile olduğunu ve hep birlikte karşılaşılan sorunların üstesinden geleceklerini söyledi. DEDAŞ Batman İl Müdürü Murat Dursun ve diğer il yöneticilerin de hazır bulunduğu toplantı, samimi bir havada 3 saat sürdü. DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz saha çalışanlarına hitap ederken, zor bir bölgede zor şartlar altında çalışan personelin alın terine büyük saygı duyduklarını söyledi. Bölgedeki yüksek kayıp kaçak oranı nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Yılmaz, DEDAŞ ailesi olarak hep birlikte sıkıntıları aşacaklarına inandıklarını söyledi. DEDAŞ’ta yaşanan aile ortamı, sevgi ve saygıdan övgü ile söz eden Yılmaz, “Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Birbirimize inanarak çalışmaya devam ederek sorunları aşacağız” dedi.
DEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay ise, DEDAŞ sorumluluk alanındaki 6 ildeki tüm çalışanların aynı statüde bulunduğunu belirterek, şirket politikasında işçilerin alın terine saygının öncelikli olduğunu söyledi. İşçilerin şartlarını daha da iyileştirme konusunda adım attıklarını da ifade eden Karayay, el birliğiyle sorunları aşacaklarına olan inancını yeniledi.
Batman’da çalışan saha elemanları, kendilerine yakın ilgi gösteren ve bir aile ortamı hazırlayan Genel Müdür Yılmaz, İnsan Kaynakları Müdürü Karayay ve Batman il yöneticilerine teşekkür ettiler. DEDAŞ yöneticilerinin kendilerine gösterdikleri ilginin ve samimi yaklaşımların, moral ve motivasyonlarını arttırdığını aktaran işçiler, DEDAŞ’taki aile ortamı ve işi sahiplenmeyi sürdüreceklerini ifade etti.
7 İŞÇİYE ÖDÜL VERİLDİ
Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay ve Batman İl Müdürü Murat Dursun tarafından saha işçilerinden Ömer Öner, Ekrem Kartay, Salih Kaplan, Ramazan Atayan, İhsan Kuyumcu, Mahsum Öner ve Ahmet İpek’e yaptıkları çalışmalardan ötürü ödül verildi.
Kaynak: iha