AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’in geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrede güven tazelemesinin ardından oluşturulan yeni yönetim tarafından tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlendi.
Yeni Mahalle Konağı’nda yapılan toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’in yanı sıra Kadın parti Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak İlçe Başkanı Mesut Çetin konuşarak toplantının amacını anlattı. Fırsat buldukça bu tür toplantılara devam edeceklerini söyleyen ve AK Parti hükümetinin icraatlarını anlatan Çetin “Kuruluşundan çok kısa bir süre sonra tek başına iktidara gelmiştir. 3 Kasım 2002 bir milattır. Biz AK Partimizin, hükümetimizin yapmış olduğu icraatları anlatmaya kalksak inanın burada sabah olur, anlatamayız. Biz bile yaptığımız icraatları unutuyoruz. Sanki 12 yıl önce Türkiye böyle miydi? Biz iktidara geldiğimizde Türkiye’de bölünmüş duble yol 6 bin 300 km idi, bu 6 bin 300 kilometre yol, 79 yılda yapılabildi. Baktığımız zaman 6 bin 300 kilometre epey bir mesafe oldukça çok yol gibi gözüküyor, ancak AK Parti olarak biz ne yaptık? 18 bin kilometreden fazla yol yapma becerisini gösterdik. Eskişehir Bozüyük yolu böyle miydi? Böyle değildi, Kütahya yolu böyle miydi? Bursa yolu, İstanbul yolu, bunların hepsini biz yaptık. Bunlarla gurur duyalım arkadaşlar” dedi.
Toplantıda son olarak konuşan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, belediyenin yaptığı ve bundan sonra yapılacak projeler hakkında bilgi vererek, “Başkanım geçen hafta yoktu, bize bir müjde verdi, şu anda Bozüyük’te 1 haftadır herkes bunu konuşuyor. Bu bizim Yeşilkent, Saraycık Yolu ve seramik yolundaki Devlet Demiryollarının yapacağı üst ve alt geçitlerle ilgili proje müjdesi vermişti. Başkanım bu günde Ankara’daydı, bizim 50 trilyonluk Avrupa Birliği Entegre Su Hibe projesi konusundaki görüşmeleri büyük bir ihtimalle tamamlanmak üzere, bu müjdeyi de kendisi verir. Bize bu hizmetleri nasıl yapıyorsunuz diyorlar. Bizim bu noktadaki en büyük desteğimiz hükümet ve yerel iş birliğimizdir. İnanın Ankara’da çaldığımız her kapıdan elimiz boş dönmedik. Şu anda bütün mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Eksiklerimiz var mıdır, vardır, ama son hızla çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı yaparken kullandığımız para 70 bin kişinin parası, burada çok büyük bir kul hakkı var, o yüzden bütün yaptığımız ihalelerde hiç kimseye en ufak bir ayrıcalık vermeden, belediyemize nasıl para kazandırırız, sizlere nasıl daha fazla hizmet verebiliriz, sırf bunun hesabını yapıyoruz. Hiçbir zaman hiçbir AK partilinin başını önüne eğdirecek durumda değiliz. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.
Kaynak: iha